Birthday Celebrations

I söndags fyllde jag som tidigare nämnt 22. Det firades ordentligt hela helgen! Lördagskvällen började med middag och förfest på Le pain. Var nog inte meningen att vi skulle bli kvar där så länge, men det blev väldigt lyckat där. Lagom till tolvslaget drog vi vidare till Push.
Ballongerna hade Natalie och Fanny med sig till restaurangen. De hade fångat upp idéen från den här bilden; som jag hade lagt upp som bild för eventet. Alla fick verkligen dille för de där ballongerna. De var både med på krogen – och bytte partner några gånger – i taxin hem, hos Oscar där vi åt nattmat för att sedan följa med på den lilla promenaden hem. Någonstans mellan Eriksbergskranen och vår lägenhet försvann de i ett mindre uppmärksamt ögonblick. Så ironiskt.
Söndagen firades med familjen. Åt smörgåstårta och hade vårkänslor. Solen som lyst med sin frånvaro jag vet inte hur länge valde att skina hela födelsedagen. Så himla härligt. Låter säkert löjligt, men vill tro att det var en present från de där uppe som inte kan vara med och fira längre. Känns fint att tänka så!
Love M

Liknande inlägg

Kommentera inlägget här: