There’s this fear I keep so deep

Måndag. Alldeles för många koppar kaffe. Seg och mår halvskumt efter svininfluensasprutan. Pedofilliknande läskig kille på bussen som ville ha mitt nummer. Jag ljög att jag inte hade någon telefon. Han tryckte en postitlapp med sitt nummer rätt i handen på mig och jag bara räknade hållplatserna hem och vred mig i sätet. Kastade lappen i ån när jag tillslut fick hoppa av bussen.
Jag har drivor av plugg och en jobbig franskaläxa tills imorgon som vår lärare gav oss så fräckt dagen innan. Kul kul!
Tröja lånad av Amandagoding, lacktights från Ginatricot. Skoletter från skopunkten. Halsbandet är ett personligt rassel av tre stycken halsband. Alla designat av min vän Magda, M925.se. I ringen står det "crois en toi même" = tro på dig själv. På franska. Behövs verkligen att tänka på vissa dagar!

Matildas 17th birthday dinner
1: Den otroligt goda maten. Couscous med saffran, kyckling med oliver och soltorkade tomater samt wookade grönsaker. 2: Birthdaykid Matilda! 3: Sara! 4: Linnea och min fru Amanda (i alla fall på facebook). 5: Jag och Ellen leker gravida och failar. 6: Cheese caaake. 7: Kon som spyr mjölk. Den roade jag mig med större delar av kvällen. 8: ..As you can see!

Igår var en riktigt lyckad kväll hos Matilda som ni nog kan se!
Idag har det städats och har också hunnit med en långpromenad. Tänkte passa på att plugga lite ekonomi innan amanda (bild 4) + hundvalp kommer hit för adventsmys!

Liknande inlägg

What I bought today
Kunde inte låta bli! Din sko 449:-

Utebliven bloggning igår då jag helt enkelt inte hade någonting att blogga om. Slutade tidigt så stannade i skolan och pluggade undan lite i bliblioteket som är tills nästa vecka, åkte hem och hade idol-kväll med Rebecka som hade köpt med sig 100 kg godis.

Nu: Fixa iordning mig för kvällen. Om någon timme kommer Ellen och hämtar upp mig med bilen och så drar vi ett gäng till Matildas birthdaydinner! Ha en bra kväll! Puss