Vi kommer nästan ingen vart, som bollen i en pingismatch.
Idag knarkar jag Maskinen på hög volym till pluggandet. Har lite att ta ikapp efter att jag kom hem från Grekland. Fick fixat mitt skåp idag också. Garvade högt när jag fick skriva under det korta avtalet för skåpen på tre rader att jag varken fick förvara alkohol, droger eller vapen i skåpet, samt att man själv fick betala uppknipsat skåp om nyckeln var borta. "Fan, vart ska jag nu förvara mina vapen?" sa jag roat. Minen jag fick tillbaka var inte lika road. Men man måste väl ändå få skoja lite?
Dagens utstyrsel består av klänning från H&M, kavajen/jackan är ny och också från H&M. Converse samt ring och halsband från M925 och ring från Thomas Sabo.

Förresten så är jag med i månadens nummer av Modeflickan under skönhetssidorna. Gillar verkligen idén med det magasinet.

Grekland dag 1, 2 och 3
Så nu var man hemma. Var hemma klockan tre i natt och eftersom jag skulle till skolan imorse blev det inte mer än tre timmars sömn. Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna i skrivande stund.
Vi har haft den mest underbara vecka någonsin! Första kvällen landade vi vid tio så det blev i princip att sova med en gång. Dagen efter lät vi bli att ta bilder vid stranden av väldigt bleka skäl. Vi tog det mest lugnt den dagen. Kollade in det superfina hotellet, solade och badade i havet och åt mat på dess restaurang. Dagen därefter tog vi efter en dag i solen en taxi till den lilla staden Kalives för att äta middag och kika oss omkring. Kvällen var väldigt lyckad!
Allt för nu! Godnatt kära ni!

Liknande inlägg

Ready for take off


Igår fyllde Pontus 20 och det har firats. Nu har han semester och väskorna är packade.
Imorgon drar vi! Ska bli underbart!! Vädret verkar dessutom lovande i Grekland just nu. 35 grader är inte fel. Dator hänger med så förhoppningsvis så kan vi blogga lite när tiden finns. Ta hand om er här hemma! Puss! ♥