Så fick jag håret att växa 40 cm -på en dag

Skämt och sido. I fyra år har jag försökt få tillbaka min gamla hårkvalitet och längd. Varit väldigt rädd om håret men det hjälper tyvärr inte när problemen kommer inifrån. Förmodligen så är stress den största boven. Men idag blev det ändring på det, nu kan jag när jag vill få håret längre, med ett clip-on-set från Rapunzel.
Heaven!
Efteråt mötte jag upp Erika på en mysig sopplunch och klassisk tårtbuffé på Steinbrenner och Nyberg. Gick förbi Buttericks för att köpa lite rekvisita til morgondagens Halloween-fest och tji fick jag, halva Göteborg hade tänkt samma tanke just idag och det var kö med vakt och grejer utanför. Haha så fel det kändes. Att köa till krogen eller ett designersamarbete, okej, men för att köpa lösnäsor och häxhattar? Tja, allt är relativt.
I skrivande stund väntar jag in Natalie, vi ska ha vinkväll hemma hos mig.
Ha en fin helg!
Love M

Hemmafix

Tavlan vi köpte på Artilleriet i söndags.
Gud vad nöjda vi blev! Bredvid denna har vi satt upp två posters jag köpte på Petite Charlie och vi ska nu skaffa in en två-tre tavlor till, sen visar jag er hela fotoväggen. Det blir sjukt snyggt.
Vi har börjat fixa en hel del i lägenheten nu. Man har sina perioder och just nu flödar inspirationen hos oss båda. Då vi har en sovalkov har vi inte fått plats med nattduksbord, och jag har verkligen saknat att ha något att ställa ifrån mig tekoppen/en bok på. Nu har vi gjort en hyll-lösning istället som blev väldigt bra och idag fick Pontus upp en drömfin tapet. Visar före och efterbllder i helgen.
Love M

Liknande inlägg

Sunday lunch
Skön helg det blev! Pontus och jag var på släktkalas i fredags, jag jobbade en kortis igår och var när jag kom hem beredd på soffan hela kvällen. Men så ringde Rebecca som jag inte sett på ett år och sa att hon var i stan, det kunde man ju bara inte säga nej till. Spontan middag följt av kaffedrinkar på Yaki. Väldigt härligt att träffas igen! Efteråt mötte jag upp Pontus och några till på Push en stund. Idag sov vi ut och drog sen in till stan. Gick och åt lunch på Le pain och köpte en jättefin tavla på Artilleriet. Tacos och film fick sedan avrunda en skön helg! 
Love M