Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt digIgårkväll tog jag bussen från Erika (nej vi är inte tvillingar för att förtydliga, haha) till stan och mötte familjen för att gå på Liseberg. Det var en riktigt mysig söndagskväll med balder, sockervadd och inhandling av rosa termos! Haha!
Nu ska jag ta tag i mina franskaglosor. Bonsoir!

Fredrik 18 år!


Födelsedagsbarnet!


Förberedelser! Efter att den här bilden tagits gick Erika och plattade håret. Tack för den liksom!
Nice!

Precis kommit hem från en underbar helg med min älskade syster! Lägger upp bilder lite allt som, har mycket att blogga om! Härligt!
I fredags firade vi att Fredrik fyllt 18! Det blev en riktigt lyckad kväll! Jag tror bilderna får tala för sig själva!
Måste förresten fråga om jag blivit länkad någon stans? Mitt besökarantal på bloggen har ökat till det dubbla! Vad roligt!!

Liknande inlägg

Ängel


Foton tagna av otroligt duktiga Henrik Bengtsson. Hans projekt berättar jag om när det är klart.

Modell: Jag.
Fotograf: Henrik Bengtsson, Imaginara.se
Klänning: Van deurs.


Nej, jag är inte död! Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte mått något vidare bra. Har haft sjukt ont i magen i drygt två veckors tid och det har visat sig vara magkatarr. Det känns ju jätte bra att få första veckan i gymnasiet.. Har ju inte börjat stressa ännu när det kommer till prov så hur ska det då gå i höst?! Har hört att man kan få magkatarr efter att man har stressat mycket. Något jag gjorde i höstas. För att må så bra som möjligt så måste jag sänka mina prestationskrav. Därför kan bloggen komma lite på efterkälken. Hoppas ni har förståelse. Jag vägrar att falla tillbaka i gamla mönster! Vill inte hamna där igen!

Imorgon bär det av till Göteborg över helgen för att fira systers pojkvän som fyllt 18. Så det blir nog en riktigt bra kväll imorgon känner jag på mig!
Resten av helgen så blir det Madde och Erika helg. Hon har lovat att ta hand om mig och hyra film! Du är bäst systra mi!