Usch vad svårt det blev

Som jag nämnde igår funderade jag på att byta tröjan jag fick av mina underbara föräldrar! Var lite osäker om den inte satt lite för slappt och om jag inte skulle haft den i vitt. Tyvärr fanns den varken i vitt eller rosa i affären kvar i min storlek. Så det blev denna underbara babydollklänning istället. Den är verkligen urfin och man kan ju både ha den till vardags och om man vill vara uppklädd. Men när den ena tycker si och den andra tycker så blir jag så jäkla osäker. Men den sitter bra och jag tycker verkligen om den, så tror att den stannar. Dagens tack går till mina tålmodiga klasskompisar som väntade på mig i affären!

På hemväg efter gårdagens debut


Dagens låt: Lars Winnerbäck - Elegi
God morgon! Allt väl med er? Idag var det extra tungt att gå upp. Mörkt ute, varm säng. Men med lite koffein i kroppen knner jag mig redo för dagen. Efter skolan blir det thai-mat med vännerna. Mys! Ha en bra dag!

Liknande inlägg

She walks in pinkAlldeles för en stund sedan fick jag en present av mina älskade föräldrar. En "uppmuntrargrej". En tröja från Odd Molly. Jag blev både glad och rörd! Mamma visste hur mycket jag snackat om att jag skulle spara till ett nytt Odd Molly plagg, som jag gjorde i sommras. Och så fick jag ett, på en skitmåndag! Tack! ♥
Dock är jag lite osäker om jag inte ska byta till en mindre storlek? Är rädd att plagget kan tappa passformen? Sedan är jag också osäker med färgen. Vit eller rosa? Kan inte ni hjälpa mig att välja? :)