Lunch med härliga Modette-gänget!

Bilder lånade från Josefins blogg! Lunch i torsdags med Team Modette och VD Daniel på Riche innan påskledigheten drog igång. Är så glad över att ha hamnat på en sådan inspirerande och lärorik praktik där ingen dag är den andra lik. Tack för en riktigt trevlig lunch! 
En månad har redan flugit förbi sedan jag var hemma och förstår inte riktigt vad tiden tar vägen. Nu är jag i Göteborg över helgen för att umgås med nära och kära. Önskar dig som kikar in en härlig påsk! 

Mall of ScandinaviaNew in: Halsband och mintgrön kavaj från Mango.
Igår blev det en tripp till Solna och Mall of Scandinavia. Cissi och jag gick runt i flera timmar och hann ändå inte mer än typ 6 (?) butiker innan det stängde. Stora, luftiga ytor med bra och tydlig struktur – alla de roliga butikerna bredvid varandra – samt bra utbud av restauranger – fantastiska ädelostburgare på Egon restaurant.
Cos, & other stories, H&M/home, Zara/home och Victoria's Secret var väl typ vad vi hann med. Sedan gick vi hem och drack bubbel!

Liknande inlägg

Birthday and ta ta for now


Tiden flyger iväg och jag har helt glömt lägga upp bilderna från födelsedags- i kombination "hejdå" festen med tjejerna från kvällen innan jag åkte till Stockholm. Vi hade en fantastiskt trevlig kväll med god mat, bubbel och fotosessions med min selfiestick – som var en födelsedagspresent kvällen till ära. Sedan drog vi ut och dansade på 8ight. Tack godingar för en underbar kväll, jag saknar er redan! Och tack till Erika som stannade kvar morgonen efter och städade min lägenhet. Helt klart bästa presenten, haha!