En uppdatering tackEn väldigt trött outfitbild på mig från i måndags. Kofta från Kappahl, klänning från Gina triot, klocka D&G.

Min blogg ligger på is! Ber om ursäkt för det! Måste ta hand om min hälsa först! Sen är bloggen tillbaka! Ta hand om er sålänge!

The wedding dressNyligen kommit hem från Saga. Mår inget vidare (stress) så just nu är det bara att inse - allt får bli som det blir. Om så provet går åt helvete imorgon.

Innan jag går och lägger mig så tänkte jag bjuda på lite bilder på mig och min vän i Sagas mammas brudklänning. Om grannarna kollade konstigt? Oja!

Liknande inlägg

Odd Molly it isIdag fick jag en ny höst/vinter jacka. Från Odd Molly! Lite svårt att ge rättvisa på bild men åh vad fin den är! MEd kragen och chiffongen längst ner!


Med detta inlägg tänkte jag önska er en trevlig helg! Imorgon tågar jag upp till Värmland och hälsar på min goding Saga (som nämnts ett x antal gånger i bloggen. Språkresekompis från Malta som jag var med i Skåne i somras). Det blir en helg i hennes egna lägenhet. Film och tjejkväll på lördag med hennes kompisar. Ha det så bra sålänge! ♥