Charlie

Detta vykort och två klädrullar låg i min julklapp jag blev beodrad att öppna sist. Och på mitt rum satt den här lille filuren och väntade. Har aldrig i mitt liv blivit så överraskad. Den bästa julklappen någonsin.

Ledig helg
Har haft en härlig och fullspäckad helg. I torsdags och fredags fick vi besök från Västerås. På lördagen var vi några stycken som gick på julkonsert i Johannesbergskyrkan, väldigt fint. Satt kasst till så kunde knappt få några bilder, men lyckades få en där bland annat Andreas Wijk stod för skönsång. Därefter åkte vi till Chrille där vi skulle ha julbord. Där fastnar vi i hissen. Den stendör och vi sitter 6 personer inklämda i ungefär 20 minuter tills en tekniker kom och öppnade. Lite skakis var vi allt, så vi var snabba med att öppna upp alkoholen (som stod hos Chrille) när vi kom ut. Efter julbordet hamnade vi på Push. Mycket rolig kväll.
I söndags fyllde min lillebror år och det firades på Jul på Liseberg. Väldigt mysigt. Avslutet av helgen spenderades med ett knäckäpple och Love actually i soffan. Trots fullt upp hela helgen så var detta verkligen välbehövt. Fick en massa ny energi till veckan. Tur är väl det, för nu är verkligen julhandeln igång. Puss

Liknande inlägg

Christmas is near

Mysiga bilder från veckan. Julig latte och julklappshopping med Erika, Middag och vin på stan med bästa Emelie (som jag saknat så) och Lovisa! Julkransen har jag och Pontus trätt och dekorerat själva. :)