Merci pour les macarons

Förlåt för att jag lyst med min frånvaro kära blogg. Mitt internet har legat nere och den tid jag haft internet är i skolan och då har jag lagt all energi på Pour elle.
Ikväll kom min käre Pontus hem med macarons från Nk. Blir väldigt gött att trycka i sig dem framför en bra film ikväll. Glad söndag!

En sommaroutfit

Hittade en outfit i mitt arkiv som jag glömt visa er. Klänningen och koftan är Emelies, skor från Palladium och halsband från M925.
Nu bloggar jag förresten på två ställen. Här hittar ni min UF-företagsblogg! Hela jag går just nu på högvarv att få börja sälja men än är inte allt klart. Meddelar er så fort det går att börja beställa. Ska bli kul det här!

Liknande inlägg

Dagens klädsel

Ny kofta från Hunky Dory, stövlar från Hunter, linne Odd molly, byxorna är gamla. Klocka Marc by Marc Jacobs och ring från Thomas Sabo.
Regn, regn, regn.. Detta väder!! Hade tänkt ge mig ut på en promenad men får se om det kan lägga sig en aning. Verkligen tröttsamt. Vill apropå ingenting tacka så mycket för hjälpen angående enkäten. Det hjälpte mig mycket!