Bilder från helgen


Lämnar ett soligt Göteborg! ;)

Det fanns inte sittplatser på tåget mellan Kil och Torsby så jag satte mig på en liten stol brevid lokföraren. Första parkett liksom. Det gäller att vara social!

Tåglunch. Jag spillde ut varmt kaffe på handen. Det gjorde ont.

Väntar på nästa tåg.

Blev guidad i Värmland. Drack äckligt kaffe.
Imorgon är det måndag. Suck.
Kram från mig

Hälsning från Värmland


Försök hitta en mer smickrande bild!

Hej på er! Sagas dator är segast så kan inte lägga upp så mycket bilder från igår. En har jag lyckats ladda upp. Så det får bli när jag kommer hem. Gårdagen var underbar. Det var riktigt trevligt att själv åka genom halva Sverige. Bla på tåget mellan Kil och Torsby (andra bytet) så fanns det inte sittplatser på tåget (DÅLIGT) så jag gick fram till lokföraren och fick sitta på en liten ranglig stol där i en timme. Trevligt. Nu ska vi äta lunch. Saga hälsar!
Kram

Liknande inlägg

Packar

God kväll! Allt väl med er? Med mig är det prima! Håller på och packar. Har nämligen tagit ledigt imorgon för att dra på äventyr till Värmland och hälsa på min fina vän och gästbloggare Saga. Förhoppningsvis uppdaterar jag bloggen hos henne. Ska även försöka blogga imorgon bitti.
Passar även på att visa t-shirten jag fick av Amanda igår. Den är så fin så fin! Tagen ur en konstig vinkel men strunt samma!