MidsommaraftonHär kommer en bildbomb från midsommarfirandet hos Johanna i Espevik. En jätte fin dag/kväll med härliga och glada människor! Otroligt lyckat med vädret hade vi dessutom! Tyvärr mådde jag dåligt under delar av dagen (nästan så man önskade at det var alkoholen men det var magkatarren som vanligt) men det är inte så mycket att göra åt.
Pontus var snäll och gjorde en midsommarkrans till mig. Jag bar den inte för den var lite liten, men jag tyckte det var väldigt gulligt gjort! :)
Nu blir det destination Fjällbacka. Ha det toppen sålänge. Puss på er!

Repris??

Sitter och kollar på lite bilder ur arkivet och hittade de här ljuvliga bilderna med det lilla gänget från nian! Dessa bilderna togs för exakt ett år sedan nu. Det blir inte så många träffar längre. Januari var rätt längesen. Våra "sex and the city" kvällar blir alltid så lyckade så nu kräver jag repris! :) Amanda ville inte vara med på bild den här kvällen men det är hennes arm man kan skymta på sista bilden. Förövrigt så fyller hon år idag! Grattis Amanda!!

Liknande inlägg

Där ute blinkar lamporDagens outfit: Fodral från H&M, ringar från H&M och Glitter, Rayban och väska från Friis & Company.
Sitter och lyssnar på Parken och dricker mitt kvällste. Mår fortfarande lite som i inlägget nedanför. Har inte riktigt lust att vara djup och fundera på vart problemet ligger så tror jag ser en lättsam film istället. Det mår man säkert också bra av i mellan åt. Sov så gott hjärtan!