En halsning fran varmen

Jag kan inte lagga upp bilder och det funkar inte med min brors laptop. dodstrakigt! darfor kanner jag att det inte kommer bli mycket till bloggande den har semesterveckan. men annars ar det toppen har!! varme och kanonvader varje dag hittils!! :) Hoppas ni har det bra hemma i kylan!
Kram!

God jul från mig!Underbara bloggläsare och vänner - god jul! :) Ha en riktigt mysig julafton!
Äntligen fick vi en vit jul. Trots dunderförkylning så kan jag förövrigt inte må bättre än vad jag gör just nu! Jag har redan fått det finaste man kan få i jul och då syftar jag inte på materiella ting utan en massa annat.
Dessutom åker jag till Gran canaria imorgon med familjen. Om allt blir som tänkt så följer brorsans easy peasy med och då bloggar jag på hotellet! :) God jul!

Liknande inlägg

Christmas dinner december 21Igår var det julmiddag hos min älskade vän Amanda. Hon och Sara (bild tre) var värdar och gjorde ett utmärkt jobb med kvällen. Jag fick dessutom omdömet "årets fashionista". Bugar och bockar, hehe!
Ikväll hade jag glöggkväll med Ellen, hennes pojkvän och min fina klasskamrat Rebecca. Hon är då expert på personliga julklappar! Fick en ny thé sort, (har blivit en riktig théoman sedan vi börjat umgås, haha) en stor blaffig ring, (får aldrig nog) ett nagellack vars färg var lite typiskt mig samt naturgodis. Tack snälla du!!