Dagens outfit.

118290-393

Godmorgon!

Idag har jag sovmorgon till 09.10. Skönt! Men slutar 15.20 vilket inte är lika trevligt.. Jag gillar inte långa skoldagar! Men, men! :)
Ikväll drar jag till kusten över helgen. Hinner nog blogga någon mer gång idag men annars blir det inget bloggande imorgon, kommer tillbaka på söndag! :)

Dagens:
Klänning: H&M trend.
Strumpbyxor.
Väska: H&M.
Skor: Skopunkten.

Funderar på att ta på mig ett halsband också, men får se. ;)
Ha en bra dag! :)
Ciao!

Update:
Nu drar jag. Bloggar på söndag igen! Kramis!

Torsdagens.

118290-390Hellu! :)

Imorgon är det fredag!! :D Det ska bli skönt med helg. Drar till kusten för näst sista gången för det här året över helgen. Ska bli härligt!
Funderar faktiskt på att gå och sova en timme. Är så trött och har inget plugg som ska göras. Men är rädd för att känna mig hängig när jag vaknar sedan. Haha, i-landsproblem!

Dagens:

Vit t-shirt: Pappas.
Kjol (vad skulle jag göra utan den?) : H&M.
Väska: H&M.
Ballerinas: Bianko.

Liknande inlägg

Maddes mode blir intervjuad!

Idag är jag så j*vla trött. Inte positivt trött idag. Tyvärr. ;) Varit igång hela dagen och efter en dag av orientering, 4 kaninburar som städats, plugg och ett jobbigt träningspass så är man.. Slut! Men får hoppas på lite ny energi imorgon!! ;)

Häromdagen blev jag intervjuad av en tjej med det väldigt snygga namnet Madde (haha). Intervjun kan ni läsa här!

Bjuder inte på någon dagens outfit idag eftersom det blev en väldigt tråkig klädsel, jämfört med hur jag klär mig annars. Det blev jeans och t-shirt. Det är inte riktigt min melodi, men har man inspirationstorka så har man. Dock kunde outfiten blivit snyggare om jag hade haft ett par pumps till, men jag har skoskav.. ;) Jaja.
Ciao! :)