Visning, BellaoBastian och Erik Josefsson


Bilderna på mig har jag lånat från FashionDays album som ni kan hitta här!
 
Så vad har jag haft för mig den senaste tiden? Grymt dålig på att blogga har jag varit iaf. Den här veckan har det varit fashiondays i Borås. Hälsade på min Pontus på outleten han har hållt i, då de hade vipkväll i onsdags. I fredags var det Soare och jag skulle för första gången få gå modell på visning. Lagom nervöst men det gick ju bra som tur var! Och här har ni bilderna! Gick för märket BellaoBastian och de två kollektionerna var så himla fina! Pontus gick han också och vi fick båda varsin riktigt sotig sminkning! Pontus trivdes visst väldigt bra i sin, haha! Därefter fick jag äran att gå för designern Erik Josefsson! Älskar hans design, riktigt snygga grejer och trevliga killar som höll i det!
Imorgon drar jag till  Saga i Värmland och ska försöka att uppdatera där också. Ni får ha det topp sålänge! ♥

But all I can do is keep breathing!


Lägger upp en bild från gårdagens plåtning! Fotograf: Henrik Bengtsson, Imaginara.se
Hoppas ni haft en skön helg! Lägger upp lite bilder från min helg när jag mår lite bättre! Har en dundrande huvudvärk så nu blir det sömn! Natti!

Liknande inlägg

Fredagsmys!Ny filt från H&M 149:-
Haha det här börjar allt bli en liten inredningsblogg. Får bli lite varierande inlägg imorgon! Stormtrivs i alla fall i mitt nya rum, förändringar gör verkligen gott ibland! Igår kom min beställning från H&M. En fin rosa pläd och ett rosa påslakanset "Eau de cologne".
Är förövrigt väldigt glad idag och det var ett tag sen sist! Nu ska jag kila över till Amanda för tjejkväll med henne, Malou, Klara och lilla Wilma. Det blir fint! Ger er en dagens låt innan jag drar! Glad fredag! ♥