Tentavecka

En välbehövd paus i plugget igår. Tapasmiddag med klassen. 
Har så mycket roliga idéer vad jag vill blogga om men tiden finns inte just nu. Två kurser ska tentas av nästa vecka. Lord! Tur att det är roliga kurser men oron ligger konstant som en klump i magen. Läser jag på rätt saker? Har jag missat något? När tentorna är över nästa vecka så kommer uppdaterandet vara lite mer frekvent här. Håll till godo!
Love M
Kategori: Allmänt Taggar: tenta, tentavecka;

Tips – den perfekta vardagsklänningen

Hur hittar jag en klänning som funkar för både vardag och festligare tillfällen?


Ny vardagsklänning från H&M.
Min garderob har ekat tom på bra och bekväma vardagsklänningar. Antingen är de för festliga, för somriga, för tighta eller att jag helt enkelt inte har någon bra kofta eller kavaj att ha över. Den här har i flera år funkat som en väldigt bra vardagsklänning så beslöt mig för att ge mig ut och hitta en till liknande. En rakare klänning med trekvartsärm/ lång ärm och lätt markerad midja passar för alla tänkbara dagar och humör. Att den här dessutom bara kostade 299:- passade himla bra för studentplånboken. Älskar den djupblå färgen. Tänker matcha den som på bild med pärlor.
Nu hög tid för sömn, natti!
Love M

Liknande inlägg

Hemligheten bakom en lyckad söndag

Fejk-päls och hatt från Twist and Tango, klänning från Lindex och väska Malene Birger.
...Man låter alla måsten vara. Så skönt med en helt pluggfri dag. Jag och Pontus har haft en jättemysig söndag. Imorse fick jag frukost på sängen. Slökollade på Gossip girl i några timmar och sen gav vi oss in till stan. Kollade mest runt och skaffade inspiration till hemmet, men en klänning fick faktiskt slinka med hem från H&M. Visar den i veckan. Efter det tog vi den där lunchen på Vapiano som tänkt. Åt en jättegod pizza och drack ett glas vitt. Sen vandrade vi runt så där härligt planlöst en stund till, tog en kaffe och köpte hem varsin donut. Nu kollar vi på Ensam hemma 2 och Pontus lagar middag. Ikväll blir det stekt kyckling med klyftpotatis och whiskysås. Underbart! 
Hoppas ni också haft en härlig söndag!
Love M