Jordgubbstårta och Leonard Cohen

En väldigt ofixad men väldigt stolt Madde på bild med sin egengjorda jordgubbstårta. Finns det något godare?
Jag vet att mitt bloggande varit sämst den här helgen men jag har bara njutit av vädret. Suttit och solat på altanen, läst bäcker, filat på min och Johans låt och hjälpt min mormor att flytta. Och de fina sommarkvällarna har suttit fint för långa springturer. Tror jag behövde en helg helt för mig själv. Utan blogg och folk runt mig. Man måste kunna njuta av det också!
Den här helgen har jag lyssnat konstant på den här låten. I vanliga fall hatar jag Hallelujah. Finns det en mer söndersjungen låt? Varenda jävel har gjort en cover av den. Det finns bara en som kan sjunga den här låten rätt. Och det är Leonard Cohen och hans mörka röst! Amanda Jensen kan slänga sig i väggen!

My early thursday morning

Liknande inlägg

Fika och jobb

Idag var en kort skoldag. Vi hade håltimme och slutade dessutom klockan 13.20. Så jag, Mamanda, Emilia och Linnea gick och fikade. Jag kommer sakna mina klasskompisar enormt när vi börjar gymnasiet. Så kul som vi har!
Fick dessutom mitt slutbetyg i musik idag. Mvg och en väldigt fin bedömning. Jag blev rörd. Detta + fullpott på teoriprovet var det som framförallt gav mitt betyg. Jag blev så glad så glad! Äntligen lite rättvisa! Lite skolflyt!
Efter skolan blev det att jobba ett par timmar. Jag trivs så bra på jobbet. Ska bli tråkigt att sluta om två veckor. Men snart är det sommarlov! Och jag längtar efter älskling. Sjukt mycket!