God jul!Hoppas ni har en härlig jul! Det har i alla fall jag. Julfirande i dagarna tre. Dan före julafton firade vi jul hemma hos Pontus familj med hans släkt. På julafton var vi hemma hos min familj hela dagen. Igår slappade vi fram till kvällen och där efter gjorde vi oss i ordning för att sedan åka på fest i några timmar. 
Idag får familjen besök av släkten på mammas sida. Ska bli väldigt mysigt att träffa min kusin Sanna igen.
Love M

Julbord, Great Gatsby och 20-tals tema

Här kommer en riktig bildbomb från i lördags. 
När Emelie anlänt i lördags gjorde vi oss i ordning tillsammans med Erika hemma hos oss. Drack mousserande och skålade med Gatsbymusik i bakgrunden. Så lycklig som har dessa fina vänner i min närhet. Därefter gick vi till Oskar för ett snabbt glas innan det var dags för julbordet på River café. 
Omgivningarna där är så fantastiska och vi ville fota allt. Men det var ett sådant svårt ljus. Vi satt i alla fall mitt ute i vattnet och hade utsikt över färjorna som åkte förbi. Vacker inredning med pärlor, silver och röda rosor. Servitörer i vackra 20-tals dräkter och showartister som underhöll med blandade inslag av jullåtar, 20-tal och nutid. 
Det bästa med julbordet var "frestelsernas rum". Ett helt rum fullt med efterrätter och hyllor med glasburkar, i vilka var mängder av olika godissorter. Supermysigt.
Det var en kväll man kommer minnas länge! 
Love M

Liknande inlägg

Coco Chanel och 20-talet

Foto: Henrik Bengtsson, Imaginara fotographia
Jag har alltid inspirerats av mode och fotografier från 20-50 talet. Det tidlösa, enkla och kvinnliga. Det är väl just därför jag genom åren alltid tagit min chans att få utlopp för det på plåtningar och maskerad. Dammade av dessa bilderna ur arkivet, från en plåtning inspirerad av Coco Chanels 20-tal.
Nu på lördag ska jag och ett härligt sällskap på julbord ute på River café i Eriksberg. Temat? Great gatsby och 20-talets gnistrande miljöer. Julbord, julshow, champagnepyramid och alla utklädda i 20-talsutstyrslar. Hurra! Ska bli riktigt kul! Ett plus är att min vän Emelie från Skåne kommer hit. Jag är redan i helg-mood!