Paris, en stad full av liv!

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva denna underbara stad. På åtta timmar fick jag se i princip allt man ville se tack vare att jag var där med fransmän som bodde där (Merci, merci beaucoup Marc et merci pour votre famille).
Eiffel-tornet, triumfbågen, notre dame... Jag har velat se den kyrkan sen jag var liten och "Ringaren i Notre dame" var min favorit film. :)
Köpte med mig en klassisk "I love Paris" t-shirt hem samt en likadan mugg. Gjorde även ett besök hos Laduree och köpte två askar macarons. En till familjen och en till Pontus familj.
Jag vill redan tillbaka! C´est formidable!


France 2010

En väldigt blandad mix av bilder från veckan i Frankrike. Herregud vilken upplevelse detta var! Bodde  som sagt hos en kille som heter Marc (picture 8) och jag blev jätte vänligt mottagen av hans familj.
Vi besökte städer, besökte skolan, shoppade, fikade, var på hemmafest och mycket mer. Hade ingen möjlighet att blogga därnere direkt och när jag kom hem (två dygn försent eftersom vi fick ta buss på tjugotvå timmar hem) låg jag tillsängs hela helgen med min jävla magkatarr (som INTE var rolig att ha på bussen).
Paris vet jag inte hur jag ska finna ord till. Mon dieu! Det var vackrare än jag hade trott (och då hade jag höga förväntningar). En stad full av liv! Blir ett eget inlägg för Paris och en massa bilder därifrån snarast.
Ha det bra vänner! Kärlek!

Liknande inlägg

Tack till vulkanen pa Island

SALUT mes amis!! Har ar det underbart. Har en otroligt trevlig familj och har haft en kalas vecka!! skulle egentligen hem imorgon natt men just nu vet ingen hur vi kommer hem. i varsta fall med buss pa torsdag som tar 25 h.. wiho!
Paris var precis sa underbart som jag trodde: fast battre! Vadret ar dessutom underbart sa borjar bygga upp en schysst solbranna. Om vi flyger som planerat sa hoppas jag pa att overleva flygresan. Sa forhoppningsvis pa aterseende. à bientot!