When we move

 
Det här skulle jag vilja ha när det är dags att flytta. Vet att det finns mycket vesäntligare saker att kolla på när man ska flytta. Som möbler.. Haha! Men ändå är det mest kul att kika på detaljerna. Det här får gärna finnas i hemmet: Underbara stolar från Kartell, Louis Ghost. Fasen vad fint med bara en i hallen, eller till och med 4 som köksstolar. Smälter! Påslakan från Lexington i sovrummet och kaffekoppar från Rörstrand i serierna Filippa K och Mademoiselle Oiseau (Lovisa Burfitt). Ett härligt doftlus från Volupsa med doft av crisp champagne får gärna stå i vardagsrummet.
I badrummet: underbara doftljus från Yankee candle, clean cotton, handukar från Missoni Home och prydnader från Kosta Bodas makeup. Jomen så att.. Kanske bra att man börjat spara!

När man är ledig!

Har haft tre härliga lediga dagar i rad. Dem har spenderats med kärleken som varit sjuk. Har också bakat drömmar, stekt lite bananpannkakor och tagit en härlig promenad! Nu blir det dags för lite jobb igen! Glad fredag!

Liknande inlägg

Shoppade i helgen

Farligt att ha så fina saker omkring sig om dagarna. Skulle egentligen bara välja en men kunde inte låta bli att köpa båda Japan knit från Hunky Dory i lördags. Den grå är sjukt användbar, och den hallonrosa är sjukt... snygg! Så de fick följa med hem efter jobbet! I söndags var jag ledig och hade en heldag med min kärlek, då fick ett par byxor från Zara och ett halsband från Anna dello Russo at H&M följa med hem också. Ett par beige stuprör har jag velat ha länge, och halsbandet var helt oplanerat. Var egentligen sugen på örhängena i den gröna färgen men de var slut. Kunde dock inte motstå halsbandet, känns som att jag kan ha det när jag fyllt åttio och fortfarande känna mig snygg i det, haha. Snygg påse fick jag med. :)