Hunkydory

Hur snygg är inte den här tröjan från Hunkydory då?! Dör lite!
Nu: Kamomillte, Sex and the City och därefter sömn. Godnatt!

Cupcakes and Style by


Slutade tidigt idag så när jag kom hem bakade jag lite cupcakes (haha ja ett treårigt barn hade klarat det lika bra, särskilt den regnbågsfärgade) att ta med till Amanda. Första gången jag fick se den nya lyan och himla fint var det. Luftigt och ljust! Därefter hamnade jag och Pontus i tv-soffan. Bra måndag! Förresten så köpte jag "Style By" igår. Tur att jag gav den en andra chans för första numret tyckte jag inte var något vidare. Det här numret föll mig dock verkligen i smaken! Nästa nummer kommer visst ut imorgon så får nog ta och köpa det också. Inspiration behövs verkligen just nu!

Liknande inlägg

Lördagen

Bra kväll i lördags! Först middag hemma hos Erika i form av varma mackor, därefter vin och babbel innan vi drog in till Cicero. Kan rekommendera det stället. Låga priser och trevlig personal. Kolla bara min "Rosa Pantern" över med grädde på toppen. :)
Därefter dansade vi natten lång på Berså och led med människorna som sprang midnattsloppet (i spöregn). Idag är det tillbaka till verkligheten igen, låt veckan gå fort! Ha en bra dag!