Rosa läppar!

118290-258
H&M 49;50 kr.

På catwalken i vår är modellernas läppar härligt rosa! Läpparna har börjat komma mer i fokus. Riktigt rosa ska det vara. Men det är ju inte alla som har råd eller lust att lägga pengarna på ett svindyrt rosa läppstift. Därför rekommenderar jag detta! Men om du inte vill sticka ut lika mycket är även detta super för samma pris:

Onsdag

Idag är en pissdag!! Som jag pluggat inför detta kemiprovet. Har aldrig pluggat så mycket inför ett prov och så går det skit! Är så arg och besviken!! Får förmodligen ett g. Men ville att det skulle gå bättre än så. Visst är det jobbigt när man verkligen gjort sitt bästa och så känns det endå inte bra?

Får börja med att be om ursäkt för att jag inte bloggade igår (pluggade ju till provet).
Nu ska jag ta en stor kopp kaffe och plugga franska.
Hoppas att er dag varit bättre än min! :)
Ciao! :)


 

Liknande inlägg

En sen dagens outfit!

118290-257

Visar först nu dagens outfit! Mycket kemiplugg idag! Därför bloggar jag så sent! Bilden ger verkligen inte outfiten rättvisa. Men det funkar!
Det vita linnet är en av grejerna jag fyndade häromdagen. Men jag väljer att inte visa resten eftersom jag ska ha det på skolavslutningen och visar först upp det då! :) Det var därför jag inte la upp bilder på fynden i fredags. ;)

Vitt långlinne: Gina tricot.
Cheap mondayjeans: Weekday .
Halsband: M925.
Svarta pumps (dom nya): Kmb.

Nu ska jag sova! Är jättetrött!
Godnatt!