Perfect days


Hey!
Haft en underbar ledig helg i solen tillsammans med pojkvännen. I fredags kom jag hem från jobbet vid nio och blev glatt överraskad av Pontus och Jensson som fixat lammracks. Blev bjuden på ett riktigt gott vin till och därefter glass och irish coffee. På lördag-förmiddag hade vi bråttom ut i solen. Mötte upp Eric och Erika i stan och tog årets första öl på uteservering. Därefter en snabbsushi innan vi åkte hem till landet för att hälsa på. På kvällen åt vi middag hemma hos mamma och pappa. Jättemysigt! Kollade film och sov en 10 timmars lång sömn i  mitt kära rum. Åt frukost tillsammans med familjen och åkte därefter till Pontus familj för söndagmiddag och promenad i solen. Som balsam för själen. Kände mig väldigt harmonisk när vi åkte tillbaka till stan igårkväll. 
Love M

Homie

Nya blommor i hallen, en antydan till påskpynt utanför dörren (är så himla sterilt i vår trappuppgång) och det känns som fredag! Den här helgen är jag ledig. Ska bli lugnt och skönt! 
 
Love M
 

Liknande inlägg

New skirts

Ursäkta den urdåliga uppdateringen. Mycket jobb och lite ork för bloggen dessa dagar. I förra veckan åkte två kjolar med mig hem från H&M. Den första är jag lite extra lycklig i. Har spanat in den ett tag as you know. Den andra kommer bli användbar. Kan se båda ihop med en vit tunn blus och dessa klackarna.