I don´t know which way I´m goingSamtidigt som jag sitter och pluggar franska så tänkte jag bjuda på en sjukt cool och inspirerande bild på Elin Kling samt lite musik. Jag vet att min musiksmak är väldigt blandad. Men jag ser det som något positivt. ;)

Första adventSöndag. Första advent. Traditioner. Julmarknad som egentligen ingen tycker är direkt roligt, men man går ändå. Tända det där första ljuset och upp med julbelysningen. Klockan är nu 17.25 och min söndag innehöll: Plugg, (äntligen klar med min förbannade fysikinlämning) och julmarknad. Såg Ellen som sjöng i luciatåget (du var så duktig min vän) Sedan fick Amanda och Jonathan i mig lite mat på ett mysigt café och därefter satte de mig tryggt på bussen hem så att jag slapp gå. Snart ska första ljuset tändas. Samma sak varje år! Nu sitter jag och njuter av min pappas espresso. Starkt ska det vara! Vad har ni gjort idag?
Update: Det senaste har jag varit en riktig julpessimist. Men nu hör jag nerifrån att pappa startat igång julskivan. Det hugger till i hjärtat. Av värme. Julen är fin ändå.

Liknande inlägg

LussekattHola amigos! Hoppas er dag har varit toppen. själv är jag helnöjd med min dag eftersom jag både hunnit hänga upp tvätt, motionera och plugga. Bjuder på en helcrappy outfitbild. Bad hairday liksom. Nu ska jag iväg på kvällsmys med lussekatter och julskum. Hugs!
  • Linne: JC
  • Adidas
  • Amandas avklippta jeans
  • Ring: H&M och armband: Malta