Army jacket

Dagens fynd på Tessie i Göteborg! Love it! Taken with instagram.

Härlig vecka!

De senaste dagarna har varit så sjukt bra! Lite bilder på vad som hänt sen sist:


Lördag 15.30: Köpte ett par underbara skor från Din sko.


Lördag 20.00: Vi firade min födelsedag på La sombrita. Tapas och mojitos, galet fin kväll!


...Och så blev vi bjudna på varsin drink! :)
Tisdag 17:00: För er som missat så driver jag ett UF-företag där jag säljer hälso och skönhetsprodukter till kvinnor med en stressig vardag. Försäljningen sker främst via min webbshop Pourelle.se. I tisdags och onsdags den här veckan ställde jag upp en monter på den Regionala mässan för UF-företagande i Borås. På tisdagen hade jag den stora glädjen att vinna andra pris i Bästa Webbplats. Hur häftigt som helst att få gå upp på Scen inför så många människor och ta emot ett pris som jag kämpat så för!!


Men lika roligt om inte roligare var onsdagen (igår).. Då gick fullt av jurys runt för bästa säljare, bästa vara, bästa tjänst osv för att se vilka som skulle nomineras. Vi var 167 företag och ca 700 företagare på mässan. Försäljningen gick bra men vad som främst var väldigt roligt var att jag under mässan haffade tag i en kostymklädd man och höll ett säljsamtal för honom om en bodylotion. Den är bra för torr hy och innehåller kisel och Silicea. Han verkade intresserad av produkten men handlade inte, mer än så var det inte. Senare kom en från UF-kontoret fram och berättade att jag var en av de 6 företagare som blvit nominerad till tävlingen Bästa säljare. Fick gå in i ett juryrum och där satt den kostymklädde mannen och 8 stycken till. Det visade sig att han var jurymedlem och hade nominerat mig!! Fick hålla ett säljsamtal och svara på juryns frågor...


...Och på prisutdelningen vann jag andra pris! Andra pris i Bästa säljare!! Hur coolt som helst!
Två riktigt lärorika och roliga dagar. Ikväll blir det slappande och god mat!

Liknande inlägg

Nytt, nytt, nytt!

Min huvudlösa smyckesbärare har fått lite nya godingar över armarna. Halsband och örhängen från H&M, en haircuff som jag hittade (verkligen oväntat, och för 3 euro dessutom) i en liten butik på Teneriffa samt ett armband från Pilgrim (också från Teneriffa) som jag fick i alla hjärtans dag present av pojkvännen! Allt används flitigt vill jag lova!