Byebye Sverige!

Jahaja. Dagen man längtat efter sedan i september. Språkresan. Gulp! Imorgon åker jag iväg till Malta. Har inte särskilt mycket resfeber faktiskt. Känner att det får bli som det blir. Och jag tror det blir underbart!! Ska upp om 5 timmar igen så sömn känns det som att jag inte kommer få i natt.
Bloggen kommer ju då ligga på is. Men om det finns internetcafé där nere så blir det lägesrapporter kan jag lova! Ska dessutom skriva dagbok där nere som ni kommer få ta del av när jag kommer hem! :) Ha det underbart!
Kram Madde! ♥

HårigtSåhär lång var mitt hår för drygt en vecka sedan. Nu är det drygt tre centimeter kortare. Buhu! Men det känns bra att ha det lite kortare under sommaren. Mer lätt-skött!
Kvällen tillbringades tillsammans med Ellen. Hon hjälpte mig att vaxa benen. Så nu är man sådär babylen en månad framöver. ;) Nu ska jag sova! Natti!

Liknande inlägg

MidsommarhelgenDaim, underskattad choklad. ;) Åt alldeles för mycket i helgen.

Haft en trevlig midsommar helg? Min har varit väldigt slapp. Ätit väldigt mycket jordgubbar och sovit bort mig förkylning. Hade ganska tur med vädret också! Blå himmel och sol. Dock väldigt blåsigt! Men fredagskvällen var inte fullt så blåsig så bestämde mig för att ta en långpromenad tillsammans med min mp3. Det var en sådann där härlig sommarkväll. Tyvärr förstördes min promenad ganska fort då jag fick en obehaglig känsla av att jag var iaktagen. Jag vände mig om och såg att jag var förföljd av en sportbil. Eftersom jag lyssnade på mp3:n hade jag inte hört bilen så hade ingen aning om hur länge den kört bakom mig. Bilen kör upp brevid mig och i bilen sitter ett gäng brats som vill att jag ska åka med. Jag tackar nej och börjar gå fortare. Som tur var så kom det en annan bil bakom så till min lättnad körde bilen iväg! Fy fan.