Gold and MarbleMarmorbrickan köpte klasskompisarna och de vackra mässinglyktorna – från Skultuna – fick jag av svärföräldrarna. Så jäkla snyggt till det mörka träslaget vi har i vardagsrumsdelen. Det stora ljuset är från Twist and Tango.
Svårt att få till ljuset men ska försöka visa er hela vardagsrummet och fotoväggen över någon dag. Börjar bli färdigtstajlat där med nu.
Fredag och helg igen! Hurra! Mindre kul att jag ligger hemma förkyld just nu. Imorgon jobbar jag ett kortpass och resten av helgen återstår att se hur jag känner mig. Ha en fin helg!
Love M

Birthday gifts part 1

Skor från Filippa K, blommor och en jättevacker vas. Fick också presentkort från Market 29, en ljuvlig hårinpackning, pengar att köpa något fint för och lite inredning till lägenheten. Marmorbricka och mässinglyktor från Skultuna. Bilder på dem kommer i ett senare inlägg. Stort, stort tack familj och vänner! 
Lill-lördag idag. Sitter i skolan och är riktigt sugen på hemmagjorda hamburgare och en film ikväll. Det får det nog bli! 
Love M

Liknande inlägg

Birthday Celebrations

I söndags fyllde jag som tidigare nämnt 22. Det firades ordentligt hela helgen! Lördagskvällen började med middag och förfest på Le pain. Var nog inte meningen att vi skulle bli kvar där så länge, men det blev väldigt lyckat där. Lagom till tolvslaget drog vi vidare till Push.
Ballongerna hade Natalie och Fanny med sig till restaurangen. De hade fångat upp idéen från den här bilden; som jag hade lagt upp som bild för eventet. Alla fick verkligen dille för de där ballongerna. De var både med på krogen – och bytte partner några gånger – i taxin hem, hos Oscar där vi åt nattmat för att sedan följa med på den lilla promenaden hem. Någonstans mellan Eriksbergskranen och vår lägenhet försvann de i ett mindre uppmärksamt ögonblick. Så ironiskt.
Söndagen firades med familjen. Åt smörgåstårta och hade vårkänslor. Solen som lyst med sin frånvaro jag vet inte hur länge valde att skina hela födelsedagen. Så himla härligt. Låter säkert löjligt, men vill tro att det var en present från de där uppe som inte kan vara med och fira längre. Känns fint att tänka så!
Love M