28 juniKvällen började hos mig med vin och tilltugg och jag fick även två flaskor och blommor, tack så mycket!! Vi tyckte oss vara i tid till premiären av The Docks men herregud vilken kö det var, inte hjälpte det att ha lista snarare tvärtom var omöjligt att komma fram, verkligen kaos. Vi delades motvilligt upp en stund, tog en taxi till nya Backstage, var där en timme och drack drinkar och åkte sedan tillbaka till Docks där kön var som bortblåst och det bara var att gå in. Skönt! Summan av kardemumman en bra kväll!

New inIgår fick jag hem lite nya produkter från Mary Kay, kul att testa något nytt! En primer, mineralpuder, dagkräm och läppglans. Ska bli spännande att prova. Fick också en glad överraskning igår när jag kom hem från jobbet, Pontus hade gått och köpt Hannah och Amandas nya bok! Så kul det ska bli att läsa den innan  skolan börjar, mitt nya år!! 
Nu är det dags att börja göra i ordning här hemma. Ikväll är det utgång och dessförinnan ska vi vara några stycken hemma hos mig! Trevlig helg!

Liknande inlägg

Fredagsfrukost


Den obligatoriska fredagsbilden! Godsaker på den fina brickan! Glad fredag!