What the F is going on?


Bilden är när jag stod modell för Kotyr förra sommaren.
Den där jobbiga känslan som kommer ikapp. Att inte trivas med sig själv. Osäkerheten. Tankarna. Alla har vi varit där någon gång.
Att känna sig som en skugga av sitt forna jag. En ful och grå skugga. Bilden av mig själv i spegeln tittar inte tillbaka med samma självsäkerhet längre. Något har hänt. Något har rasat. Jag vill inte må såhär. Det är tur att jag har världens bästa familj, vänner och pojkvän som muntrar upp mig.

Redo för Grekland!Idag är det exakt tre veckor tills jag och Pontus sitter på planet till underbara Kreta. Ska bli så härligt! När jag var i Skåne hittade jag två bikinis på rea för 49:- och 69:- per del från Lindex. Ibland har man tur! Fick smått panik när jag insåg att det gapade tomt i garderoben på snygga-bikini-fronten.
Om en kvart bär det av till frisören. Ska se om han kan rädda mina slitna stackars toppar med toppning och toning. Glad torsdag på er!

Liknande inlägg

Husliga kanelbullar

Internet har krånglat för mig sen igårkväll så blev inga bilder. Lägger upp dom nu istället. Bakade mitt livs första bullbak igår och det blev godkänt. Lite torra i kanterna kanske så ska dränka dem i smör nästa gång. Haha!