Så fick jag håret att växa 40 cm -på en dag

Skämt och sido. I fyra år har jag försökt få tillbaka min gamla hårkvalitet och längd. Varit väldigt rädd om håret men det hjälper tyvärr inte när problemen kommer inifrån. Förmodligen så är stress den största boven. Men idag blev det ändring på det, nu kan jag när jag vill få håret längre, med ett clip-on-set från Rapunzel.
Heaven!
Efteråt mötte jag upp Erika på en mysig sopplunch och klassisk tårtbuffé på Steinbrenner och Nyberg. Gick förbi Buttericks för att köpa lite rekvisita til morgondagens Halloween-fest och tji fick jag, halva Göteborg hade tänkt samma tanke just idag och det var kö med vakt och grejer utanför. Haha så fel det kändes. Att köa till krogen eller ett designersamarbete, okej, men för att köpa lösnäsor och häxhattar? Tja, allt är relativt.
I skrivande stund väntar jag in Natalie, vi ska ha vinkväll hemma hos mig.
Ha en fin helg!
Love M

Liknande inlägg

Joline:

Vad tror du kan ha påverkat ditt hår och vad har du använt för kosttillskott och produkter för att försöka få håret tillbaka? Jag är i samma situation, tappat jättemycket hår i över ett års tid. Blir desperat snart!! Jättefint resultat du fick!

Svar: Silicea kan jag varmt rekommendera, finns på Apoteket och life! Det syns främst resultat först på naglarna, och inom 6 månader på håret. Bara det att jag slarvat med att ta varje dag så har bara fått resultat på kort sikt. Jag förstår dig mår själv dåligt över det! Jag har börjat med balsammetoden. Har du lockigt hår? I så fall in och läs på lockig.se, värt att prova. :) tack så mycket!! :)
maddesmode.webblogg.se

Kommentera inlägget här: