Men jag är inte bitter...

En nyttig omelett på banan och ägg, med bär. Spannmål och mjölkfri..
 
Under hela min tonårstid har jag haft problem med magont vid stress, och har i flera år gått på läkemedlet omeprazol för min magkatarr. Sedan jag slutade med studierna och börjat jobba har stressen vänts till en positiv sådan. Jag älskar mitt jobb och jag älskar mitt nya hem. Därför är besvikelsen stor att när man känner harmoni, så ska ändå magen göra som mest uppror. De senaste veckorna har detta varit jättejobbigt. Man förstår ju att det måste vara någonting annat, kanske någon allergi utöver stressmagen som gör att jag får så fasligt ont.
 
Idag gick jag till en specialist där jag fick genomgå mängder av tester för vad min kropp kan vara känslig mot. Det visade sig vara en jävla massa. Tydligen tål jag varken laktos ELLER mjölkprodukter (laktosfria), spannmål, havre, soja och kryddor med glutamat. Det vill säga att jag då inte bara är känslig mot gluten, utan också all spannmål och kan inte byta ut detta mot någonting annat. Pasta på spannmålsfria alternativ görs ofta på majsstärkelse. Och det var jag också känslig mot. Då jag inte heller kan ersätta mjölkprodukter med laktosfria produkter, lika så inte heller med sojamjölk eller havremjölk (hahahaha) som annars är ett alternativ, blir mina matmöjligheter framöver väldigt begränsade. Vad fan ska jag äta?! Kött, fisk, nötter, grönsaker och ägg. Tjoho!! Det roligaste av allt var att jag tydligen hade brist på kalcium, och vad finns det i? Jo, mjölk! Haha! Sämst av allt är att jag just nu har en sjuk pms, och behöver choklad mer än någonsin. Men jag är inte bitter, jag har ju bäääär i frysen! Hejdå.

Liknande inlägg

Anonym:

Hej! Jag har problem med min mage, och har haft under en tid nu utan att ha fått någon direkt diagnos, och undrar vem du besökte för att få hjälp med detta?

Kommentera inlägget här: