Kragar, akuten, Grekland och en tripp till Fjällbacka

Foto: Henrik Bengtsson http://imaginara.se
Design: Josefin Strid http://josefinstrid.com
Världens finaste kragar designade av Josefin Strid. Ni kanske känner igen dem från Egoboost där Michaela Forni posade i den rosa?
Förövrigt.. Helgen har varit annorlunda. Det är inte varje lördagsmorgon man får åka in till akuten. Vaknade med de mest värsta magkramper någonsin. Låg i fosterställning och kunde inte sträcka ut kroppen. Det högg och gjorde så sjukt ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen och stod jag upp så blev jag illamående. Vet inte vad jag hade gjort om jag varit ensam. Är så tacksam att jag har världens bästa pojkvän som fick in mig till akuten där jag fick smärtstillande och medicin för två veckor framöver. Har haft magkatarr till och från ett par år och nu hade tydligen magsyran bestämt sig för att försöka fräta hål. Lyckligtvis så ska medicinen motverka detta. Börjar bli riktigt trött på det här.
Men till något trevligare! Om tio minuter (när Erika fått sin lön) så har jag förhoppningsvis en resa till Grekland bokad! Tjoho!! Och imorgon bär det av till Fjällbacka med min kärlek. Ser ut att bli ett bra avslut på den här sommaren!
Foto: Henrik Bengtsson http://imaginara.se
Design: Josefin Strid http://josefinstrid.com

Liknande inlägg

anna:

men usch det där lät inge bra :/ hoppas magen är bättre! vart i grekland ska ni? :)

sofia:

Du är vacker madde!

Madde:

tack snälla du :)

Kommentera inlägget här: